• headergrafik

LEONHARD WEISS Sverige expanderar!
Vi söker dig som vill arbeta lokalt men med spännande internationellt samarbete.

LEONHARD WEISS GmbH & Co. KG är ett stort, oberoende, familjeägt entreprenadföretag som grundades år 1900 med järnväg som kärnverksamhet. LEONHARD WEISS har över 6000 anställda och en omsättning på ca 1 700 miljoner euro och är etablerade i flera europeiska länder. Vi utför projekt inom alla områden i bygg- och anläggningssektorn – allt ifrån idé till färdig anläggning och underhåll. Den svenska verksamheten fokuserar på järnvägsentreprenader.

Vi arbetar framgångsrikt med öppenhet, transparens, delaktighet och hög kvalitet samt att leva upp till vad vi har lovat. Vårt motto är att få en nöjd kund och nöjda medarbetare. Vi uppmuntrar alla våra anställda att ta ansvar och leverera bättre än kundernas förväntningar, vilket resulterar i arbetsglädje, bra samarbete och stolthet. Vi har vunnit flera priser för bästa arbetsgivare inom bygg- och anläggning år efter år. Det är vi stolta över!

Som medarbetare i vårt team kommer du att få ta ansvar för din del av verksamheten och därmed ha stora möjligheter att påverka såväl processer, rutiner som utvecklingen framåt. Du medverkar i vårt utvecklingsarbete och samarbetar i team med olika verksamhet- och teknikområden.

Vi erbjuder dig ett arbete med lokal närvaro med internationellt samarbete – det ger en unik möjlighet att vara med och bygga upp vår verksamhet i Sverige, med tryggheten av ett stabilt moderbolag i ryggen.

 

Vill du vara med? Ansök idag! Vi söker:

PRAKTIK

Är du student och letar efter en spännande praktikplats i någon av våra järnvägsentreprenader eller kanske är redo för att påbörja ditt ex-jobb, eller snart avslutar din utbildning och söker anställning?

Vi på LEONHARD WEISS ser ett stort värde i att etablera en tidig kontakt med dig som student och vi söker löpande efter studenter som är nyfikna på att lära sig mer om järnvägsbranschen.

 

Ansökan skickas till Frank Rentzsch på f.rentzsch@leonhard-weiss.com

För frågor kontakta ovanstående eller Ulrich Bareiss u.bareiss@leonhard-weiss.com

 

Välkommen med din ansökan!